Множеството предимства на електрозаварените габиони пред железобетонните конструкции

Наши партньори в България произвеждат висококачествени електрозаварени габиони, с гарантирано европейско качество и на конкурентни цени. В случай на интерес, свържете се с нас за ценова и техническа информация.

А ето и какви са предимствата на електрозаварените габиони и какви са различните им приложения:

Дългогодишния опит при проектирането и строителните дейности в региони с повишена сеизмична активност в Европа, Америка и Япония еднозначно показва предимствата при изграждането на подпорни стени и укрепването и стабилизирането на почвата чрез влагането на структури от електрозаварените габиони имащи съществени преимущества пред традиционните железобетони конструкции и другите типове габиони.

Направените проучвания и технически анализи на конструкциите с електрозаварени габиони показват, че те притежават структурна гъвкавост следствие на конструктивните им характеристики позволяваща деформация, която предотвратява разрушаването им и повишава структурната ефективност на цялата конструкция .Там където почвата поддава следствие на земетресения и сеизмична активност електрозаварените габионите понасят еластичните деформация, което ги прави по-подходящи от летия бетон, който може да се пропука и разруши. Самата габионна конструкция притежава голяма здравина следствие на това, че при изграждането и отделните габиони се свързват като монолитна единица. Електросъпротивително заварените телени мрежи, от които са изградени габионите са много издръжливи на възникващите различни външни и вътрешни напрежения вследствие на тяхното съединяване. Това свързване допълнително подсилва якостта на конструкцията. Допълнителна устойчивост се постига чрез влаганите в конструкцията вертикални преградни мрежи ( диафрагми ) и укрепващи рамена. Те се захващат към основата и страните на електрозаварените габиони, като ограничават вътрешното движение на запълващите камъни и осигуряват допълнителна здравина на конструкцията.

Електрозаварените габиони произвеждани от Мак и Ко ЕООД в условията на въведена и поддържана от производителя система за производствен контрол /EN ISO9001:2008, EN ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2007/ и съответствието на влаганите материали, съгласно удостоверено въз основа на извършени от техните производители изпитвания на експлоатационните характеристики, имат конструктивни характеристики отговарящи на Европейските норми, в тази област.

Ако имате нужда от повече информация относно цените, размерите, техническите спецификации и други въпроси относно предлаганите от нашите партньори електрозаварени габиони, моля да се свържете се нас.

2 thoughts on “Множеството предимства на електрозаварените габиони пред железобетонните конструкции

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *